Kérjük, adja meg az ünnep dátumát (születésnap, évforduló napja stb.)

Kérjük, adja meg rendelésének teljesítési határidejét. Az Ünnepnap-lap összeállítása és postázása minimum 10 munkanapot vesz igénybe!

Kérjük válassza ki az újságokat az Ünnepnap-laphoz. Maximum 5 újságot választhat.

Amennyiben Ön újságrészeket igénylet, kérjük itt sorolja fel, hogy az újság(ok) melyik rovatait válogassuk össze.

Kérjük adja meg, hogy milyen formátumban készítsük el az újságot.

Az előlap, az újságok elé szerkesztett személyre szóló köszöntő szöveg (fényképpel).

Kérjük, ide írja az előlapra szánt személyre szóló üzenetet.


Maximum 3 db kép tölthető fel. A Fénykép(ek) elhelyezését kérheti az előlapra, vagy az újság egyes részeibe illesztve. A beküldött fényképeket a megrendelés teljesítésekor töröljük a rendszerünkből.

Kérjük adja meg, hogy a feltöltött fénykép(ek) hol helyezkedjen(ek) el.

Kérjük írja ide, ha szeretne valamelyik fényképhez kapcsolódóan szöveget is megjeleníteni.


Kérjük adja meg, hogy milyen kötést kapjon az Ünnepnap-lap. Amennyiben díszes kötést szeretne rendelni, azt is itt tudja kiválasztani.

Kérjük adja meg, hogy milyen színű legyen a kötés.Eltérő számlázási adatok esetén kérjük töltse ki a fenti mezőket is.


Kérjük adja meg, hogy milyen módon szeretné átvenni az Ünnepnap-lapot.

Kérjük adja meg, hogy milyen módon szeretne fizetni.

Belföldi postautalványon (rózsaszín csekk) való fizetés esetén a csomag árát (postaköltséggel együtt) a PTE Egyetemi Könyvtár és Tudásközpont (7622 Pécs, Universitas u. 2.) részére kérjük befizetni. A befizetés közleménye: "Ünnepnap-lap" valamint a megrendelő neve legyen. A csomagot a befizetés után postázzuk a megadott címre. A banki átutaláshoz szükséges információkról az Ünnepnap-lap összeállítása után tájékoztatjuk a Megrendelőt.

A fogyasztókat internetes vásárlás esetén úgynevezett elállási (termék-visszaküldési) jog illeti meg a 17/1999 Korm. rendelet alapján. Az elállási jog azt jelenti, hogy a fogyasztó a termék átvételétől számított 8 munkanapon belül bármilyen indok nélkül visszaléphet a vásárlástól, visszaküldheti az átvett árut az eladó részére, de nem élhetünk e jogunkkal a kifejezett kérésünkre, egyedi utasításaink alapján előállított, személyes jellegű termékek esetén, így a csomag árát nem áll módunkban visszatéríteni.

Minden beérkezett megrendelést követően rendszerünk automatikus visszaigazolást küld a megrendelés beérkezéséről, amellyel jelezzük megrendelőink felé, hogy rendszerünk fogadta és tárolja a megrendelést. Az automatikus visszaigazolást követően az elkészítéssel kapcsolatban munkatársunk keresni fogja Önt. Az Ünnepnap-lap összeállítása és postázása minimum 8 munkanapot vesz igénybe, újabb megrendelést pedig a már elvállalt munkák ütemezéséhez igazodva tudunk fogadni.

Kérjük, jelölje be a négyzetet a megrendelés elküldése előtt!